COM ARRIBAR...

La Vall de Gallinera es troba a la comarca de la Marina Alta, al nordest de la província d'Alacant.

Plànol de situació dins la Comunitat Valenciana.

Es pot arribar per l'autopista A-7. En aquest cas pots optar, segons d'on vingues, entre l'eixida 61 "OLIVA-PEGO" (si vens des de València) i la 62 "ONDARA-DÉNIA-XÀBIA" (si vens des d'Alacant).

Localització de la Vall de Gallinera.

Si tries l'eixida 61 hauràs d'anar cap a Oliva per la N-332 i una vegada allí buscar el desviament cap a Pego per la CV-715 (antiga C-3318). En arribar a Pego, trobaràs un semàfor a l'entrada del poble i aleshores caldrà girar a la dreta i continuar per eixa carretera, la CV-700 (antiga C-3311), fins que isques del poble. Passaràs per l'Atzúvia i en pocs minuts arribaràs a la Vall de Gallinera. El primer poble que trobaràs serà Benirrama.

Si pel contrari tries l'eixida 62 caldrà que vages cap a Ondara per la N-332, creuar per complet aquesta població i la següent, El Verger, i continuar fins que trobes, a ma esquerra, el desviament cap a Pego per la CV-700. En arribar a Pego trobaràs unes rotondes i hauràs de continuar sempre recte i travessar el poble fins que isques per complet d'ell. Una vegada ací has de seguir el mateix itinerari descrit anteriorment, seguir la CV 700 fins a la Vall de Gallinera.

Si segueixes qualsevol d'aquestos itineraris, a l'entrada del terme municipal una àrea recreativa et donarà la benvinguda.

Benvingut a la Vall de Gallinera. Benvingut a la Vall de Gallinera.

Si, pel contrari, vens de l'interior pots arribar per la N-340 fins a Muro d'Alcoi i allí buscar la CV 700 que et durà a la Vall de Gallinera desprès de passar per Benimarfull i Planes. En aquest cas el primer poble que trobaràs serà Benissili.

...bon viatge!!!

 

 

PLÀNOL DE LA VALL DE GALLINERA.

 

Plànol de la Vall de Gallinera.

 

Tornar a l'índex.